Kontakt

KLJUČAVNIČARSTVO IN AVTOSERVIS

Peter Vahtar s.p.
Slovenska cesta 6
1234 Mengeš

Delovni čas:
PON-ČET : 9h - 17h
PET: 9h-15h

SOB, NED in PRAZNIKI:

ZAPRTO.

 

040/618-167

040/865-085


*Zaradi narave dela se velikokrat

ne moremo oglasiti na telefon. V 

tem primeru nam prosimo pošljite

sporočilo - SMS ali e-pošto na katero

se odzovemo v najkrajšem možnem 

času. Hvala.

LPG ali UNP komponente


Izbira pravilnih avtoplinskih komponent je najpomembnejša, saj večletne izkušnje na tem področju pokažejo, katere komponente so resnično kakovostne za dolgo nemoteno delovanje v vašem vozilu.

 


lpg komponente

 


STAG - Stag je poljski proizvajalec raznih elektronskih sistemov za avtomobilsko industrijo. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1986, konec devetdesetih pa so začeli z razvojem avtoplinskih komponent. Pri razvoju krmilnikov za vbrizgavanje avtoplina uporabljajo najmodernejše metode in kakovostne materiale. Njihovi krmilnik delujejo brezhibno, prav tako imajo veliko nastavljivih parametrov, s katerimi lahko vsak primeren avtomobilski motor nastavimo, da na avtoplin deluje tako kot mora. Torej brez motenj ter poškodb motorja, ki bi jih povzročil avtoplin. Na nekaterih straneh avtoplinskih vgrajevalcev boste našli, da STAG spada v nižji razred avtoplinskih napeljav. To so napačno napisane trditve z namenom preferiranja sistemov, ki jih tovrstni vrgajevalci vgrajujejo. AC STAG je zagotovo eno boljših podjetij, ki razvijajo in tržijo zelo kakovostne krmilnike. Od tu izhaja tudi 3 ali 5 letna garancija. SMO POOBLAŠČENI MONTER PODJETJA STAG.

 


GZWM - je poljsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo tlačnih posod. Največji del proizvodnje obsegajo rezervoarji za avtoplin. Rezervoarji so narejeni iz pločevine za tlačne posode, katera ima posebne specifikacije.

 


EUROPEGAS - je poljsko podjetje, ki proizvaja krmilne enote za avtoplinske sisteme. Tudi njihovi sistemi so kvalitetni in imajo dolgo življenjsko dobo. V kompletu z avtoplinskim krmilnikom ponujajo tudi svojo linijo vplinjevalcev ter razna tipala, ki so sestavni del avtoplinske napeljave. SMO POOBLAŠČENI MONTER PODJETJA EUROPEGAS.

 


HANA INGEENERING - Podjetje, ki je razvilo zelo kvalitetne injektorje za vbrizg plina. Injektorji so tovarniško prednastavljeni za določene moči motorjev, ponujajo pa tudi injektorje, ki so prilagodljivi. Odlikujejo jih hitra odzivnost in s tem boljše delovanje motorja ter manjša poraba avtoplina. Dolga življenska doba omogoča brezskrbno uporabo od 100.000 do 150.000 prevoženih kilometrov, nato pa se jih po potrebi očisti z ultrazvokom. 

 


TOMASETTO - je priznano italijansko podjetje, ki izdeluje avtoplinske komponente. Najbolj znani so po večfunkcijskih ventilih, ki so nameščeni v rezervoarju avtoplina. Izdelujejo tudi kvalitetne vplinjevalce, ki imajo dolgo življenjsko dobo.

 

FARO - je proizvajalec cevi, po kateril teče avtoplin. Faro cev je termoplastična cev s pletenim ovojem ter zaščitena s posebnim gumijastim ovojem. Cevi so mehansko zelo dobro odporne in ne oksidirajo tako kot klasične bakrene cevi. Faro proizvaja tudi medeninaste priključke, ki se uporabljajo za priklope cevi.

 


VSI PRODUKTI ZGORAJ NAVEDENIH PROIZVAJALCEV IMAJO USTREZNE CERIFIKATE IN HOMOLOGACIJSKE LISTINE.