Kontakt

KLJUČAVNIČARSTVO IN AVTOSERVIS

Peter Vahtar s.p.
Slovenska cesta 6
1234 Mengeš

Delovni čas:
PON-ČET : 9h - 17h
PET: 9h-15h

SOB, NED in PRAZNIKI:

ZAPRTO.

 

040/618-167

040/865-085


*Zaradi narave dela se velikokrat

ne moremo oglasiti na telefon. V 

tem primeru nam prosimo pošljite

sporočilo - SMS ali e-pošto na katero

se odzovemo v najkrajšem možnem 

času. Hvala.

REDNI INTERVALNI SERVIS

 

Tovrstni servisi osebnih vozil so najpomembnejši za dolgo življensko dobo vašega vozila. Med najpomembnejše posege spada menjava motornega olja in oljnega čistilca-filtra. Servis se običajno izvede na vsakih 15.000 prevoženih kilometrov ali v enoletnem obdobju. Vedno več proizvajalcev vozil pa uporablja tako imenovane daljše servisne intervale (LongLife), ki so pri dizelskih motorjih z vgrajenim filtrom trdih delcev (DPF), pri katerih pa je zelo pomembna kvaliteta olja, ki se uporablja.


menjava olja avtoservis vahtar

 


V našem servisu vam ponujamo olja priznanih proizvajalcev kot so Castrol, Aral, Elf, Selenia, MPM... Vedno pa upoštevamo priporočila proizvajlcev vozila in seveda želje strank, kjer jim na tem področju lahko tudi svetujemo.


 


Redni servis zajema:- menjava olja- menjava oljnega čistilca


- menjava zračnega filtra- menjava kabinskega protiprašnega filtra- pregled zračnosti v podvozju- pregled obrabe in učinkovitosti zavor- kontrola in dolivanje tekočin (zavorna tekočina, čistilo vetrobranskega stekla, hladilna tekočina, hidravlično olje...)- mazanje tečajev in ključavnic vrat- pregled svetil- pregled izpušnega sistema- pregled delovanja električnih naprav- nastavitev intervala- diagnostika vozila (tester)