Kontakt

KLJUČAVNIČARSTVO IN AVTOSERVIS

Peter Vahtar s.p.
Slovenska cesta 6
1234 Mengeš

Delovni čas:
PON-ČET : 9h - 17h
PET: 9h-15h

SOB, NED in PRAZNIKI:

ZAPRTO.

 

040/618-167

040/865-085


*Zaradi narave dela se velikokrat

ne moremo oglasiti na telefon. V 

tem primeru nam prosimo pošljite

sporočilo - SMS ali e-pošto na katero

se odzovemo v najkrajšem možnem 

času. Hvala.

     Podjetje Ključavničarstvo Anton Vahtar je nastalo daljnega leta 1909. Izdelovalo se je stroje in naprave, ki jih je tisti čas potreboval trg Avstro-Ogrske monarhije in kasneje razvijajoča se Kraljevina SHS. Predvsem so bila to ročna orodja in priprave za izdelavo izdelkov.     Leta 1950 je vodenje obrti prevzel Vinko Vahtar. Kot ključavničarski mojster je izučil veliko fantov, med njimi kar nekaj kasneje uspešnih podjetnikov. Glavni produkti so bile krožne tračne žage, polirni stroji, aparat za zategovanje embalažnega traku, razni struženi izdelki in polizdelki... Obdelovali so tudi osovine za železniške vagone. Zelo uspešen izdelek je bil, in je še danes, v prenovljeni podobi tako imenovani "šrotar" ali mikser za pripravo krme. Ogromno število teh trpežnih strojev smo tudi izvozili v države bivše Jugoslavije. Izdelovalo se je veliko štancanih, krivljenih in varjenih polizdelkov za znana podjetja še posebej za Elektrokovino Maribor. Vodenje je medtem že prevzel mlajši sin Vinko Vahtar, ki je podjetje vodil vse do leta 2010. V tem času smo vpeljali tudi izdelovanje cilindričnih ključev, montažo sistemov zaklepanja in razširili dejavnost na industrijsko šiviljstvo, kjer že vrsto let izdelujemo specifične polizdelke za enega največjih podjetij v Sloveniji. Izdelujemo tudi svetlobne table, reklamne napise, zaščitne okenske mreže, drsna vrata...VEČ O KLJUČAVNIČARSTVU VAHTAR na NOVI SPLETNI STRANI - klik

     Leta 2010 smo razširili dejavnost na avtoservis kot splošni servis in vgradnjo avtoplino. Slednji je še posebej zanimiv, saj cene naftnih derivatov letijo v nebo, avtoplin pa je trenutno najbolj primerna alternativa. Z vgradnjo najkakovostnejših komponent imamo že veliko število zadovoljnih strank, ki so z uporabo avtoplina privarčevali ogromno denarja.

     V splošni avtoservisni delavnici pa nudimo vse vrste popravil vozil, kot so redni servisi, glavni servisi, menjava vztrajnikov, sklopk, popravilo podvozja, menjava zavor, veznikov...     V sodelovanju s kooperantom pa vam od leta 2011 lahko ponudimo vzdrževanje elektronskih sistemov na žičniških napravah in ostali smučarski tehniki...     Vizija podjetja s tradicijo je rast na domačem trgu in postati zanesljiva ter okolju prijazna družba. S pomočjo strokovnega kadra poizkušamo na visokem tehničnem nivoju svojim sedanjim in potencialnim strankam nuditi kakovostne storitve po konkurenčnih cenah.